0
Your cart is empty. Go to Shop

Welkom bij Juwelier Royals in Apeldoorn

Een nieuwe tijd, een nieuwe naam:  Juwelier Royals

De tijd is rijp voor een naamswijziging nu dat de winkel in Apeldoorn is verdubbeld qua oppervlakte en de winkels in Doetinchem en Wageningen succesvol draaien. De eigen signatuur staat, en u weet inmiddels dat u door ons personeel met veel plezier wordt geholpen in een prettige winkel. Dat komt nog beter tot zijn recht met een duidelijke eigen naam, waarbij het duidelijk is dat de vertrouwde klantvriendelijkheid en servicekwaliteit blijven bestaan.

We hebben in de afgelopen tijd veel geïnvesteerd om u als klant goed van dienst te kunnen zijn in een comfortabele winkel, met een brede collectie aan sieraden en horloges, en een uitgebreid eigen atelier voor uw service en sieraden maatwerk. We zijn trouwringen specialist geworden en bij ons kunt u kiezen uit een zeer uitgebreide collectie trouwringen, waarbij wij altijd een passende keuze willen garanderen. 
Het atelier is vergroot en onze drie uurwerkmakers zijn u graag van dienst uw dierbare horloges “in perfecte staat” te houden. Ook onze goudsmeden maken het mogelijk dat u betaalbare reparaties snel en goed kunt laten uitvoeren. Onze meester goudsmid maakt samen met u speciale ontwerpen op uw wensen. Het pand in Apeldoorn was niet ideaal op de begane grond, en door het erbij trekken van de winkel naast ons is het gelukt de verkoopruimte te verdubbelen in oppervlakte en tevens twee rustige zithoeken te creëren. Hierdoor kunt u op uw gemak trouwringen uitzoeken, sieraden of horloges bekijken of uw specifieke wensen met ons personeel bespreken. We zijn blij dat we nu klantvriendelijke rustplekken hebben kunnen inrichten waardoor onze klanten nog meer kunnen ervaren dat zij koning zijn bij Juwelier Royals. 

€5,- Waardebon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een waardebon via email

ideal
paypal
mastercard
visa
postnl

Deze website is klant gegevens beveiligd

Cerber-security

Cerber Security, Antispam & Malware Scan

Protection against hacker attacks and bots. Malware scanner & integrity checker. User activity log. Antispam reCAPTCHA. Limit login attempts.